Första gången vi upptäckte melonsoda

Vi önskar vi kunde visa en bild, men vi hittar inte laddaren till kameran. Men vi ska berätta om första gången vi smakade melonläsk!
Vi satt och kollade på TV. De gick fortfarande bra program på TV, som trillingarna och rugrats. De programmen kan inte ersätta vilket program som helst! Vad hände med de programmen, de bara slutade visa dom! Och alla andra gamla serier fortfarande! Eller... nästan alla. Men ni fattar!
Vi ville aldrig gå till dagis, eftersom alla trodde att vi inte behövde några vänner, eftersom vi var tvillingar, och kunde vara med varandra. Hälften av det är sant, men för guds skull, vi hade ju olika färger på kläderna för att folk skulle kunna se skillnad på oss! När man går i skolan och har en tvilling, då är det enklare att plugga, för man har samma läxor, men på dagis! På dagis har man inga läxor. På dagis så ska man leka mamma-pappa-barn, kasta sand på varandra, rita konstiga teckningar, ställa frågor rakt ut, lyssna på när fröken går på toa, stöka till det och mest av allt känna sig fri. Vi fick uppleva det där, men bara med oss själva. Vi fick bara leka med oss själva! Och alltså, på dagis så är det ju så att det finns en dum fröken, en snäll fröken och en fröken som inte gör något speciellt. Så var det iallafall på vårt dagis. Den snälla hette Wilma, hon förstod in och utanpå. Den som inte gjorde något hette Anette, hon sa bara hej och hejdå till oss. Den dumma hette Majgull, och HON var för mycket! Här är en lista på saker som hon gjorde:
1. Sa att man måste vara max 12 år för att bli kär "på riktigt". (vem har sagt det?)
2. Behandlade tjejer och killar olika. (och då menar vi JÄTTEOLIKA)
3. Sa att om man är 1 år så kan man byta blöja själv. (hallå)
4. Sa att tvillingar ska vara med varandra hela tiden, annars går jorden under. (wtf?!)
5. Tröstade barnen genom att säga att de kommer få en hemsk barndom om de inte slutar gråta. (VA??!)
7. Du hoppade över sexan! (xD)

Mamma lyfte oss in i bilen och körde iväg med oss till dagis. När hon lyfte av oss så sa hon till oss: Lova att överraska era fröknar nu. Var starka!
Vi fattade inte riktigt, vi var ju bara fyra år, men vi tänkte sa ändå till mamma att vi fattade. Sen så gick vi in och kom överens om att dela på oss. Vi ville "överraska" våra fröknar, som mamma sa. Så Maise gick till ritbordet och Wanda gick till leksaksdjuren. Då kom Majgull...! Hon sa: Men tvillingarna! Vad håller ni på med?!
Maise sa att hon ritade och Wanda sa att hon lekte. Majgull gormade: Men ni gör ju olika saker! Världen kommer att explodera!
Sen så tog hon oss i arm och satte oss i buren. Egentligen så är det bara en lekhage som är 15 centimeter hög, så vi kunde klättra över den. Wilma var borta den här dagen, och Anette trodde vi lekte. När Majgull hade gått så klättrade vi ur lekhagen. Vi tänkte rymma!
Alla barnen tittade överraskande på oss. Vi gick på varandras axlar upp till fönstret och öppnade den. Och när fönstret var öppet så såg vi en gul stänkande drink som luktade gott. Vi sprang ut och fram till stället, medan de andra barnen tittade på oss från fönstret. Vi gick fram till han som gjorde drycken. Han sa att vi behövde betala 10 kronor för att få drycken. Men vi hade ju inga pengar, så vi bara tog drycken och försvann. Mannen kollade på oss som om vi vore idioter.
Vi smakade på drycken och den smakade så gott! För att vi är två små latmaskar som inte orkar förklarar så säger vi bara att melonläsken öppnade en helt ny värld för oss. Vi blev mer busigare och fick Majgull att sluta! Men det berättar vi någon annan gång.

Förresten, har ni en ide på en fanfiction nu på lördag? Vi har redan gjort Violetta, Family guy och Simpsons, men vi kan ju göra sånna igen. Men har ni någon ide?

melonsoda.blogg.se

Melonsoda är en blogg med 2 tecknade tjejer och deras syn på världen. Dessa 2 tjejer heter Maise och Wanda och är 11 år gamla. Det blir tillbakablickar, konstiga händelse och en MASSA melon soda!

RSS 2.0