Sanningen

Vi har tagit reda på historien bakom vår familj.
Vi har ingen okänd bror/syster.
Däremot har vi släktingar på väldigt långt håll.
Detta är Manda Andersson. Vi är inte rikitgt släkt med henne, men hon finns i vår släkt. När vi var små trodde vi att hon var vår syster. Men nej, det är hon inte! Låt oss förklara:
 
Familjen Octupletias historia började på 1800-talet då två unga människor blev kära och gifte sig. Både hade vuxit upp på barnhem, därför vet man inte längre bak i tiden än det. Hursomhelst så bodde dem på en bondgård någonstans och en dag fick dem åttlingar. Vi skojar inte ens. 8 barn på en och samma dag! Aj! Hur var det ens möjligt att få så många barn på den tiden?
Barnen växte iallafall upp och fick egna barn, som fick barn, som fick barn, osv. Namnet "Octupletia" kommer från orden "octupet" och "octuplets". Octupet betyder bläckfisk (och bläckfiskar har ju åtta armar) och octuplets betyder åttlingar. Kul att våra förfäder bara "okej, vi skulle ju heta Jonsson, men nu när vi fick åttlingar så kan vi göra ett bättre efternamn!".
 
Det här är Bertil. Han är inte släkt med oss. Men han hade en hemlig identitet... Det var han som var "den extremt leende pojken"! 
Han ville spionera på oss eller nått, för Bertil är rätt så speciell. Han är inte riktigt redo för världen. Så han tog på sig en peruk och bara log. Läskigt ändå.

Har ni haft en bra jul för övrigt? :)

melonsoda.blogg.se

Melonsoda är en blogg med 2 tecknade tjejer och deras syn på världen. Dessa 2 tjejer heter Maise och Wanda och är 11 år gamla. Det blir tillbakablickar, konstiga händelse och en MASSA melon soda!

RSS 2.0